Klubbløp

Postet av Arendal Skøiteklub den 5. Des 2019

Vi arrangerte idag sesongens andre klubbløp.

Det var tildels mye vind og dertil varierende forhold.

Stort sett fikk de fleste god medvind på oppløpssiden og tilsvarende motvind på vekslingssiden.

Stella Nilsen var nok den som bemerket seg mest idag.

Hun var like bak persen sin på 500m med tiden 46,19. Hun gikk også en veldig bra 1500m under de rådende forhold.

Resultatliste her:Resultatliste klubbløp Arendal Skøiteklub 05-12-2019.pdf

Sesongens første klubbløp

Postet av Arendal Skøiteklub den 21. Nov 2019

Ikveld arrangerte vi sesongens første klubbløp.

Det var helt vindstille, ca 5 grader og lett regn.

Til tross for regnvær ble det levert en rekke gode tider. Isac og Aksel slo sine personlige rekorder på 500m. Emily og Martin satte utepers. Stella gikk bra,, men var litt uheldig med vekslingen mot Emily.

Flere av veteranene satte uteperser. I det hele tatt en veldig positiv kveld som lover godt for resten av sesongen.

Se resultatliste her:Resultatliste klubbløp 21-11-2019.pdf

Klubbløp

Postet av Arendal Skøiteklub den 17. Nov 2019

Torsdag er det klart for sesongens første klubbløp.

Distansene blir 500m - 100m - 1000m - 3000m.

Start kl 18:15

Deretter er det planlagt klubbløp 5 desember og 19. desember før jul.

Se hele listen for sesongen her:Lokal terminliste 2019-2020.pdf

Vi ønsker påmelding innen kl 17 på løpsdagen. Påmelidng på facebook.

Vi trenger flere funksjonærer. Vi er helt avhengig av å ha hjelp for å arrangere løp og håper flere kan tenke seg funksjonæroppgaver.

Prolog

Postet av Arendal Skøiteklub den 16. Okt 2019

Vi har fått tilsendt vedlagte prolog en prolog som er skrevet av Einar Gauslaa til Olaf E. Olsen, mangeårig formann i Arendal skøiteklubb. Han fikk Sagaprisen for innsatsen, og prologen gir et artig bilde av hvordan han med flere strevde med forberedelsene til NM.

Prologen kan leses her:Prolog ved utdeling av utdeling av Sagaprisen til Olav E. Olsen.pdf

Sesongen nærmer seg

Postet av Arendal Skøiteklub den 16. Okt 2019

Sesongen er så smått igang og flere av klubbens mest aktive løpere har allerede konkurrert.

Kommmende helg har klubben fellestur til Stavanger for å trene på is.

Det er helt avgjørende at lisens er betalt for å få lov til å starte i løp i regi av Norges Skøyteforbund. Dette er også opplyst om tidligere via Facebook.

Lisensen er også en trygghet i forhold til skade som måtte oppstå og gi komplikasjoner så det er viktig med lisens også om man ikke tenker å konkurrere. Man kan også oppgradere slik at lisensen gir høyere dekning ved skade/ulykke.

Det er sendt ut kontingent for medlemsskap i Arendal Skøiteklub den siste tiden.

Dere velger selv hvilken kategori som er riktig for deres medlemsskap i nedtrekssmenyen.

Det er ikke påført betalingsfrist, men systemet starter med purring når utsendt krav ikke er betalt. Fint om dere melder ifra om det sendes purringer som ikke er berettiget.

Sesongens utgave av Spesielle bestemmelser er publisert på skøyteforbundets hjemmeside. Dette kan leses her: NSF_spes_best_2019-2020 15.10.2019.pdf